1. Gaze cu efect de sera

Organism de verificare rapoarte de monitorizare emisii de gaze cu efect de sera - acreditat nr. 001/10 OV/04.07.2013

(vizualizare certificat si anexa)
 

2. Studii de mediu

Elaborare studii de mediu
 
 
 
 
Citeste mai multe...

3. Biocarburanti, Biolichide

Organism de certificarea biocarburantilor si biolichidelor si verificarea rapoartelor, certificat acreditare nr 3/2012, emis de Ministerul Economiei
Citeste mai multe...

"Colaborarea cu toti reprezentantii firmei TQCR -CO2 este foarte buna si este rezultatul comunicarii corecte si la timp. Desi legislatia este o provocare pentru toti, echipa TQCR-CO2 dispune de profesionisti pregatiti sa faca fata tuturor neajunsurilor. Multumim frumos pentru acest parteneriat de succes!" - DL STEFAN DANIEL - EHS MANAGER LA EGGER ROMANIA RADAUTI (aprilie 2016).

"Pe durata derularii contractului, organismul de verificare TQCR Galati a dat dovada de profesionalism si corectitudine, membrii echipei avand o atitudine proactiva si disponibilitate de a oferi solutii potrivite. Categoric am recomanda si altora serviciile furnizate de TQ Galati." - Dna FELICIA ANDREI - MANAGER QHSE ROMPETROL RAFINARE SA (aprilie 2016).

"Intreaga echipa de la TQCR Galati este formata din profesionisti cu care am lucrat excelent an de an." - Dl BANYAI ALEXANDRU - MANAGER ENERGETIC LA SC COLONIA CLUJ NAPOCA ENERGIE (aprilie 2016)."

"Suntem pe deplin satisfacuti de profesionalismul si promptitudinea cu care TQCR - CO2 Galati abordeaza serviciile oferite si apreciem maniera in care auditorii isi desfasoara activitatea. Putem caracteriza colaborarea cu compania TQCR-CO2 ca una foarte buna." - ALEXANDRU ILIE - DIRECTOR OPERATIUNI SOL LA AIR BUCHAREST TRANSPORT AERIAN (aprilie 2016).

"Pe parcursul celor 10 ani de colaborare, ne-am inteles foarte bine cu personalul TQCR - CO2, care a fost si este foarte bine pregatit. Recomandam categoric serviciile furnizate de TQ Galati." - Dna SILVIA ANTON - RESPONSABIL MANAGEMENT DE MEDIU LA ELECTROCENTRALE GALATI (aprilie 2016).

.

"Calificativul general este excelent. Apreciem profesionalismul şi disponibilitatea echipei cu care colaborăm în fiecare an, atat în perioada de derulare a procesului de verificare cat si in situatiile in care solicitam clarificări referitoare la cerinţele legislative privind activitatea de monitorizare şi raportare a emisiilor CO2." - Dna MIHAELA HARTMAN - RESPONSABIL DE MEDIU LA THERMOENERGY GROUP SA BACAU (aprilie 2016).

"Colaborarea cu specialistii TQ pe parcursul celor 8 ani a fost una foarte buna. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de TQCR Galati, pentru care acordam calificativul FB. Categoric am recomanda serviciile furnizate de TQCR Galati." - Dna CONSTANTA MAZILU si Dna PENELOPI DUMITRU - EXPERTE P&R-HSSE ASSET II OLTENIA OMV PETROM (aprilie 2015)